Jump to content
Cover for Med en doft av honung
Isbn: 978-87-2717-561-4
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance Feelgood
Accessible since: June 2024

E-book

Med en doft av honung

Hanna frodas i den lantliga idyllen på sin morfars gamla gård och finner stor glädje i arbetet på barnkliniken i Borås. Tillsammans med vännerna, Lisa och Kajsa, har hon skapat en hobbygrupp som osar av mysig gemenskap. Lisa visar upp sin talang inom glaskonst, Kajsa färglägger livet med sin växtfärgning och syr kläder medan Hanna fortsätter att experimentera med sina hudvårdsprodukter.

Efter att dessutom ha hittat kärleken i Emil, känns det som att livet äntligen tagit fart igen. Men i skuggan av nyförälskelsen lurar Hannas ex, Anton, och han drar sig inte för fula knep.

“Med en doft av honung” är den andra fristående delen i serien “Morfars gård”. Det är en hjärtevärmande feelgood-roman om kärlek, vänskap och att förverkliga sina drömmar.

Linnea Carlsson har arbetat inom både öppen och sluten vård. Som ung blev hon intresserad av att tillverka högklassiga hudvårdsprodukter av naturliga råvaror. Andra intressen är odling av egna kryddor och örter. Hon älskar att läsa och började skriva på allvar som vuxen.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone