Jump to content
Cover for Hundpatrullen
Isbn: 978-87-2703-078-4
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Feelgood
Accessible since: May 2024
Narrator: Fredde Granberg
Length: 8 hours 33 minutes

Audiobook

Hundpatrullen

I det lilla kvarteret Svartgåsen är de flesta dagar den andra lik, i alla fall på ytan. Den färgstarka Viola går sina promenader med rullatorn i ett fast grepp och med sin hund Killen i släptåg. Sedan är det kaffe och fika hemma hos Margareta, som Viola alltid försöker övertala att hänga med på galna äventyr. Kanske stöter de på den vresiga grannen Konrad som Viola ändå misstänker är en rätt så trevlig karl under den buttra ytan. Hon är därför fast besluten om att få Konrad och Margareta att bli ett par, eftersom de båda två är på tok för envisa för att inse hur bra de skulle passa ihop.

För Konrad var flytten till Svartgåsen en chans att lämna sitt gamla liv bakom sig och föra en anonym tillvaro, något som inte är helt enkelt med grannar som den nyfikna Viola, och den barska men ändå stiliga Margareta.

När det annars så lugna grannskapet drabbas av stölder blir Viola eld och lågor och beslutar sig för att hålla extra utkik efter tjuvarna, men när Konrad börjar bete sig alltmer underligt kan hon inte låta bli att misstänka att tjuven kanske är närmare än hon trott. Hur ska det nu gå med hennes romantiska planer?

"Hundpatrullen" är en feelgood-roman fylld av värme och humor och första boken om pensionärerna Viola, Margareta och Konrad.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone