Jump to content
Cover for Allt för att bli cool
Isbn: 978-91-8983-156-8
Publisher: Bokförlaget Hegas
Category:
Children's books 9-12 years For emergent readers
Accessible since: January 2024
Narrator: Joakim Sædén
Length: 55 minutes

Audiobook

Allt för att bli cool

Tufft att vara cool!

Blazen Flammo har börjat i Zombies skola och han är så cool! Flammo låter Zombie vara med i det coola gänget. I alla fall när Zombie är med och retar sitt gamla kompisgäng. Och den lilla utbytesstudents-shulkern som bor hemma hos Zombie. Men hur långt är Zombie beredd att gå för att få vara kvar i det coola gänget?

Även Minecraft-mober kan tycka puberteten är jobbig. Att hitta vem man är, och vilka som är viktiga för en blir plötsligt trassligare. Och plötsligt har man gjort A och behöver stå för B. Med sin luftiga dagboksform och spelnära språk är böckerna om Zack Zombie lustfyllda och lättsamma, samtidigt som de tar upp ämnen som ligger nära läsarens vardag.

Allt för att bli cool är den tionde boken i serien En Minectraft-Zombies dagbok.

Copyright © 2024 Zack Zombie Publishing LLC

Minecraft är ett registrerat varumärke som ägs av Mojang Synergies AB och dess respektive ägare. Denna bok är emellertid ett inofficiellt fan fictionverk. Alla karaktärer, namn, platser och så vidare, som beskrivs i boken är varumärkesskyddade och ägda av respektive ägare. Boken är således inte någon officiell licensprodukt och har ingen koppling till Mojang AB eller till någon annan till Minecraft knuten rättighetsinnehavare.

Minecraft ®/TM & © 2009–2016 Mojang.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone