Jump to content
Cover for Allt till rätta
Isbn: 978-91-8982-497-3
Publisher: Bookea
Category:
Novels
Accessible since: November 2023
Narrator: Callin Öhrvall Delmar
Length: 7 hours 34 minutes

Audiobook

Allt till rätta

Isabella är en iskall karriärkvinna. Hon är också mor, fru och dotter.

Hon söker sig till psykoterapeuten Martin och i hans besöksrum tappar hon greppet om verkligheten. Vem är hon egentligen? Flickan som göddes med medberoende via modersmjölken eller kvinnan som alla i hennes närhet skulle vilja byta liv med?

Hon gör en lysande karriär i affärsvärlden för att ta revansch på uppväxten i en småstad full av Jante. Hon och hennes syskon försöker på olika sätt navigera i livet från barndomens dysfunktionella familjesituation. De har bara en sak gemensamt - det förflutna.

Men Isabella kommer inte undan sin historia. Det visar sig att hon själv lever i ett äktenskap med våld under ytan. Hon tvingas nu ta tag i härvan av hemligheter med så väl sitt förflutna som sitt pågående liv för att rädda sig själv och sina barn.

"Allt till rätta" är en smärtsam och angelägen berättelse om vår tids största folksjukdom, medberoende.

En roman om familjehemligheter, skuld och försoning.

 

Biljana Savic Lundell kom till Sverige, fem år gammal, 1974 med föräldrar och en syster från dåvarande Jugoslavien. Biljanas karriär tog fart i och med nomineringen till Jönköpings läns bästa arbetsgivare. Efter det startade hon sitt eget AB, men när Oriflame Cosmetics erbjöd henne en försäljningschefstjänst, gick hon vidare och fick hela Sverige och Europa som arbetsfält. Hallpressens tidningskoncern, SmT-Gruppen lockade sedermera över Biljana som VD över koncerns 200 anställda och flera kända morgontidningar. Idag bor Biljana Savic Lundell i Stockholm och har avslutat karriären inom näringslivet, för att påbörja en annan - som författare. Allt till rätta är hennes skönlitterära debut.

 


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone