Jump to content
Cover for Alla somrar med dig
Isbn: 978-91-7799-606-4
Publisher: Louise Bäckelin Förlag
Category:
Novels
Accessible since: June 2023

E-book

Alla somrar med dig

Sedan Percy begick sitt livs största misstag för ett decennium sedan har hon inte återvänt hem. Istället för vid den glittrande sjön i Barry's Bay, tillbringar hon nu sina somrar i en trendig lägenhet i stan, festar med vänner och låter ingen komma riktigt nära henne.

Tills hon en dag får ett samtal som skickar henne tillbaka till sin ungdoms somrar och Sam, mannen hon trodde att hon aldrig skulle leva utan. Under fem somrar med lata eftermiddagar vid sjön och varma kvällar på hans föräldrars restaurang, var Percy och Sam oskiljaktiga. Vänskapen utvecklades till något mycket starkare, innan allt drastiskt gick om intet.

När Percy reser hem för att gå på Sams mammas begravning är samhörigheten mellan dem fortfarande obestridlig. Men kan de glömma det som hände sommaren för tio år sedan? Alla somrar med dig är en nostalgisk kärleksroman om människor vi möter och val vi gör, som lämnar spår i oss för alltid.

CARLEY FORTUNE är en prisbelönt journalist som har arbetat på några av Kanadas största tidningar. Hon växte upp utanför Sydney och i Barry's Bay, en småstad i Ontario, där hennes debutroman, Alla somrar med dig, utspelar sig. Romanen blev snabbt en internationell bästsäljare och har gjort succé bland läsarna på TikTok.

"En lysande debut." Emily Henry

"En fin historia om andra chanser och hur framtiden aldrig riktigt blir som vi tänkt oss." Jodi Picoult

"En spektakulär debut. Den här medryckande, innerliga romanen är omöjlig att lägga ifrån sig.” Publishers Weekly

"Den typen av bok du vill läsa klart i en sittning och som ger dig fjärilar i magen ena minuten, för att krossa ditt hjärta i nästa.” ELLE Canada

"Fylld av nostalgi och hjärta. Percy och Sam kommer att stanna hos dig mycket längre än till sista sidan.” USA Today


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone