Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Naken i döden
Isbn: 978-91-7701-080-7
Förlag: Modernista
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juni 2016

E-bok

Naken i döden

»USA:s mest populära romanförfattare.« | The New Yorker

Eve Dallas är en kriminalare på New York-polisen som är på jakt efter en hänsynslös mördare. Under mer än ett decennium inom polisen har hon hunnit se det mesta, och Eve vet att hennes överlevnad är fullkomligt beroende av hennes instinkter. Ändå går hon nu emot alla varningssignaler: Hon vet att hon absolut borde undvika att bli för nära involverad med Roarke, en irländsk miljardär och en av de huvudmisstänkta i hennes mordutredning.
Men passionen och förförelsen följer sina egna regler, och det är upp till Eve om hon vill ta risken att kasta sig i armarna på en man som hon inte vet någonting om – förutom det intensiva begär hon känner till honom.
Naken i döden [Naked in Death] är den första boken i Nora Roberts serie om mordutredaren Eve Dallas på New York-polisen.

NORA ROBERTS är en av tidernas bäst säljande författare, med över 400 miljoner sålda böcker världen över. Sedan 1999 har samtliga böcker hon skrivit gått in på New York Times bestsellerlista, hon har vunnit oräkneliga priser och tidningen New Yorker har utnämnt henne till »USA:s mest populära romanförfattare«.

»En perfekt avvägd blandning av spänning, kriminalroman och het romantik.« | Publisher’s Weekly

»Jag älskar Nora Roberts!« | Stephen King

»Ren och pur underhållning.« | The Guardian

»Nora Roberts är enastående.« | Booklist



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone