Jump to content
Cover for Full av längtan
Isbn: 978-91-7721-834-0
Publisher: HarperCollins Nordic
Category:

Accessible since: May 2024
Narrator: Emma Vinge
Length: 4 hours 27 minutes

Audiobook

Full av längtan

Gammal kärlek rostar aldrig sägs det … men är det så?

För festfixaren Avery Scott är inget uppdrag för svårt, kostsamt eller jobbigt. Hennes event är kända världen över och ses som en statussymbol. Men så får hon i uppdrag att anordna prinsen av Zubrans bröllopsfest, och plötsligt ställs Avery inför ett dilemma. Prinsen är ju hennes ex, och en man hon fortfarande drömmer om.

Malik, prinsen av Zubran, måste gifta sig. Och det snarast. På spel står nämligen hela kungadömet. Men nu är den blivande bruden försvunnen, och den enda som kan hjälpa honom är Avery. Och hon vägrar ta hans samtal. Vad annat kan han göra än att  stövla rakt in på hennes kontor oanmäld? Avery bestämmer sig för att trotsa sina känslor och hjälpa Malik. Men jakten på hans försvunna brud får oanade konsekvenser för dem båda …

SARAH MORGAN är en brittisk författare till mer än 80 romance- och feelgoodromaner, som har sålt i över 21 miljoner exemplar världen över. Hon är utbildad sjuksköterska och bor med sin familj utanför London.

Full av längtan är härlig romance och en del av HarperCollins satsning på att ge ut ett urval av Sarah Morgans bästa romance som ljud- och e-böcker.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone