Jump to content
Cover for Malibu brinner
Isbn: 978-91-8975-032-6
Publisher: Bookmark Förlag
Category:
Novels
Accessible since: March 2023
Narrator: Disa Östrand
Length: 11 hours 44 minutes

Audiobook

Malibu brinner

Fyra framgångsrika syskon ska hålla århundradets fest, men inom loppet av ett dygn kommer deras liv att ha förändrats för alltid.  

Malibu, augusti 1983. Nina är fotomodell, Jay känd surfare och Hud framgånsgrik fotograf, medan lillasyster Kit mest bara är kaxig och vacker. Kändissyskonen Rivas sommarfest är årets händelse och förväntningarna är skyhöga när Nina öppnar dörrarna till sitt hem.   

Men Nina som just blivit övergiven av sin tennisstjärna till make ser inte fram emot festen. Jay däremot räknar minuterna tills att en viss kvinlig gäst ska komma och Kit, som sitter på idel hemligheter har bjudit in någon som de andra inte hade väntat sig.  

MALIBU BRINNER är en bladvändare fylld av så oförglömliga karaktärsporträtt och färgstarka miljöbeskrivningar att läsaren inte kan undgå att känna doften av Malibus salta havsbris och röken ifrån den förgörande branden.

Författaren TAYLOR JENKINS REIDs böcker är överallt på mediaplattformarna just nu. Evelyn Hugos sju äkta män och Carrie Soto is Back (som just vunnit Goodreads Choice Awards) trendar som ojämförliga TikTok-fenomen. One True Loves kommer som spelfilm under nästa år, och redan i mars är det premiär för Reese Witherspoons miniserie Daisy Jones & The Six - med Sam Claflin som Billy Dunne och Riley Keough som den legendariska sångerskan i kultbandet från 70-talet. HULU har just köpt rättigheterna även till Malibu brinner.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone