Hoppa till innehållet
Omslagsbild för KoMo
Isbn: 978-91-7781-314-9
Förlag: Modernista
Kategori:
Romaner Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: april 2018

E-bok

KoMo

»En av de mest briljanta och medryckande science fiction-romaner jag.« | Malin Liedberg, BTJ

Kattarina Krasznapolski vaknar upp ur en fyra år lång läkemedelsframkallad fantasi, där hon trott sig vara läkare på en psykiatrisk klinik i Zürich. I själva verket har hon varit en av patienterna. En djupt deprimerad kvinna som inte sett någon annan utväg än att underkasta sig en extremt tung behandling för att slippa ifrån sitt liv.
Hur hamnade hon där? Bit för bit samlar hon ihop sin historia, sin identitet. Till sin hjälp har hon en skimrande insekt som är både hennes livstecknare och skrivmaskin: KoMo.
Pontus Joakim Olofssons debutroman utspelar sig i en nära framtid där vi ställs inför frågor om psykofarmaka, om hur vi utvecklar vårt samhälle och om vad som är viktigt för oss som människor.

PONTUS JOAKIM OLOFSSON är född 1978 och uppvuxen i Tensta och Rotebro. Han har studerat teologi, sanskrit och taosim, och gick 2008 ut Lunds universitets författarskola. KoMo är hans debutroman.

»En intressantare och mer stilistiskt välskriven roman än bra mycket jag läst, både inom och utom genren.« | Petter Larsson, Helsingborgs Dagblad

»Debuterande Pontus Joakim Olofsson gör ett starkt intryck med science fiction-romanen KoMo, där identitet och identitetsskapande undersöks på ett närgånget sätt.« | Litteraturmagazinet


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone