Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Reveal : en biografi
Isbn: 978-91-3715-062-8
Förlag: Bokförlaget Forum
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: november 2017

E-bok

Reveal : en biografi

Robbie Williams har sålt närmare 80 miljoner skivor världen över. Elva av hans tolv album har nått förstaplatsen på topplistorna i hemlandet och han är den bäst säljande artisten i Storbritannien någonsin. Han har mottagit 18 Brit Awards (fler än någon annan) och en lång rad internationella priser. I hemstaden Stoke-on-Trent kan turister vandra i hans fotspår på guidade turer, och han har fått flera gator uppkallade efter sig.

Men det har funnits en baksida till all framgång. Williams har haft problem med hälsan och slagits mot depression, övervikt, dålig självkänsla, alkoholism och missbruk av droger hela sitt liv. Han har också lidit av kronisk trötthet till följd av en hormonrubbning i många år.

En intim, rolig och ärlig berättelse om ögonblicken bakom musiken, om sanningen bakom rubrikerna och om den fascinerande och komplexe mannen bakom underhållaren. Det här är Robbie Williams som du aldrig sett honom förut.

Chris Heath har skrivit denna officiella biografi i samarbete med Williams. Heath är en välrenommerad musikjournalist som bland annat skrivit för Smash Hits, Rolling Stone, The Telegraph och Sunday Times. Han har tidigare skrivit flera böcker om Pet Shop Boys.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone