Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Speglarnas hemlighet
Isbn: 978-91-2715-211-3
Förlag: Natur & Kultur
Kategori:
Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: oktober 2017

E-bok

Speglarnas hemlighet

Asrin Brunson är 12 år och bor med sin farmor vid Vasaparken i Stockholm. På årsdagen av föräldrarnas död tar farmor med henne till ett förfallet hus på Djurgården. Den kvällen blir början på ett äventyr som förändrar Asrins liv för alltid. Tillsammans med vännerna Lima och Max blir hon utvald till ett hemligt sällskap där de får höra historien om Eunomia en märklig värld i ett parallellt universum och den mäktiga Tidskristallen. Men hur ligger det egentligen till? Är Asrins föräldrar verkligen döda? Vad är det för portal som har öppnats? Och vem är den svartklädda flickan som rör sig i speglarna?

Asrin, Lima och Max ger sig ut på en hisnande resa genom Stockholm, London och Paris och hela vägen till universums slut: allt för att rädda tiden och kanske också Asrins familj.'



Erika Vallin arbetar som skribent och författare. Hennes inspiration kommer från Astrid Lindgren och Maria Gripe men också klassiska brittiska äventyrsförfattare som Enid Blyton och vetenskap: "Jag har alltid varit nyfiken på hur vetenskapen kämpar för att få de sista kosmiska pussel bitarna på plats. Vad lurar egentligen i universums utkanter?".


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone