Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Naturkraft
Isbn: 978-91-8844-737-1
Förlag: Louise Bäckelin Förlag
Kategori:
Idrott & friluftsaktiviteter
Tillgänglig sedan: juni 2017

E-bok

Naturkraft

»Miranda Kvist bjuder på lättlästa och inspirerande berättelser från sin egen resa från att hata löpning till att se löpningen som sin livsstil. Det är svårt att inte smittas av hennes entusiasm och engagemang och lätt att ta till sig hennes huvudbudskap: man kan komma hur långt som helst om man bara tar första steget.« Linda Ljungskog, BTJ

Tillhör du dem som låter osynliga hinder begränsa dig själv och ditt liv? Tror du inte att du kan bestiga höga berg, springa ultralopp i öknen, eller tror du kanske nästan att en långpromenad i skogen är för tuff för dig? Låt dig inspireras av Miranda Kvist tjejen som personifierar uttrycket »Just do it«! 

I Naturkraft berättar Miranda om träningsglädje, drivkrafter och hur man övervinner osynliga hinder. Allt du vill kan du göra!

MIRANDA KVIST, född och uppvuxen i Sundbyberg, är innebandymålvakten som avskydde att springa, men som av en slump hamnade på ett terränglopp och fastnade för äventyr på stigar, berg och andra spännande platser. Idag är hon Traildrottningen i Sveriges löparkretsar och driver Team Nordic Trail, Sveriges största plattform för trail- och fjällupplevelser.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone