Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Demondeckarna 2 - Ormhäxans förbannelse
Isbn: 978-91-3216-588-7
Förlag: Storytel Publishing
Kategori:
9-12 år
Tillgänglig sedan: april 2015

E-bok

Demondeckarna 2 - Ormhäxans förbannelse

Dante och Miriam tittade rakt ner i det gigantiska ormgapet. Huggtänderna fick farmors slaktarkniv att se ut som en tandpetare och ur svalget steg en distinkt doft av svavel.
Demondeckarna är Svavelköpings främsta och enda undersökningsbyrå för övernaturliga mysterier. Men efter att Dante, Elton och Miriam med nöd och näppe överlevt konfrontationen med lärardemonen Sephirot har demoner, spöken, varulvar och vampyrer lyst med sin frånvaro under hela sommarlovet. Då slår Hollywoodkändisen Ann Ankh ner som en bomb i småstadsidyllen. Hon är fullkomligt oemotståndlig och har snart lindat invånarna i den lilla staden runt sina långa, smala fingrar. Miriam är den enda som misstänker att något inte står rätt till. Om man tittar riktigt noga – påminner hon inte lite om en orm …?

"Boken är lättläst, snabbläst och håller ett högt tempo. Det är mycket fart och action i boken och den har ett bra driv. I boken finns detaljrika svartvita illustrationer som förhöjer spänningen och ger extra krydda till berättelsen. Ormhäxans förbannelse är en spännande, men samtidigt rolig bok för alla bokslukare som gillar rysliga mysterier med ett övernaturligt tema."
BTJ-häftet nr 12, 2015. Lektör Carola Lindström

 


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone