Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Pappa : Nya utmaningar som man & partner
Isbn: 978-91-7424-442-7
Förlag: Bonnier Fakta
Kategori:
Psykologi
Tillgänglig sedan: mars 2014

E-bok

Pappa : Nya utmaningar som man & partner

Under de senaste generationerna har papparollen ändrats i rasande takt. Från att mest ha spelat rollen som familjens överhuvud, vars huvudsakliga uppgift varit att försörja familjen, är nu pappan förälder i precis lika hög grad som mamman.

En person att räkna med, knyta an till och lita på, på samma sätt som det varit med mamman i alla tider. En självklarhet som samtidigt kan vara en utmaning om man helt eller delvis saknar förebilder från sin egen barndom.

I tankeboken Pappa – dina utmaningar som man och partner skriver familjeterapeuten och författaren Jesper Juul till dig som ska bli eller redan har blivit pappa. Här diskuterar han papparollens svårigheter, men också de många glädjeämnena det innebär att vara förälder.

I boken tar han upp ämnen som många funderar på, men som kanske är svåra att prata om. För vad händer till exempel med kärleksförhållandet till mamman när man blir fler i familjen? Vad gör man när det inte verkar funka med uppfostran? Hur förblir man samma person som man en gång var, trots att man blivit pappa? Och hur blir man en bra pappa, helt enkelt?



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone